Kreativt aktivitetstilbud i Kunstnerhuset Karavana

Målgruppe: Voksne med udviklingshæmning, som har særlig interesse for at udvikle sig igennem kreative aktiviteter som billedkunst, teater og musik.

Karavana er et aktivitetstilbud til voksne med udviklingshæmning med særlig interesse for billedkunst, teater og musik. Karavana giver voksne med udviklingshæmning mulighed for at bruge og udvikle deres kreative evner i et kunstnerisk miljø og for at mødes med ligestillede i ind- og udland. Målet for Karavanas kunstneriske virksomhed er at komme ud i offentligheden med produktionerne.  

Karavana giver tilbud om deltagelse i teater, musik og billedkunst. Kompagni Karavana beskæftiger sig med teaterproduktion og turnerer med mellemrum for at vise forestillinger forskellige steder i landet. Karavana Band har i 2005 udgivet sin tredje CD. Bandet optræder på festivaler og til kongresser. Atelier Karavana er en arbejdsplads for kunstnere med udviklingshæmning. Kunstnerne arbejder med billedkunst i bred forstand, eksempelvis tegning, maleri, grafik og skulptur. Værkerne udstilles, med salg for øje, på institutioner og virksomheder samt i Galleributik UNIK.

Organisatorisk hører Kunstnerhuset KARAVANA under Aarhus kommune, Voksen Handicap.

KARAVANA har eksisteret siden 1993 og blev startet med det formål at skabe en kunstnerisk arbejdsplads for mennesker med nedsat psykisk og fysisk funktionsevne.

I februar 2012 flyttede de ind i et helt nyt kunstnerhus på Graham Bellsvej 1a, 8200 Aarhus N, som Aarhus Kommune har bygget til KARAVANA.

FO-Aarhus leverer folkeoplysningstimer til Karavana.

Se Kunstnerhuset Karavanas egen hjemmeside

Der er netop udgivet en fin lille film fra TV Smil, hvor de fortæller om kunstforløbet på KARAVANA, som FO-Aarhus leverer folkeoplysningstimer til.

Sidsel Hjorth fra Smil TV interviewer pædagog Rikke Rosendal om at starte et malerkursus på kunstforløbet Karavana.

 

 

Kunstnerhuset Karavana

Graham Bells Vej 1A

8200 Aarhus N

Telefon:86 10 99 33